Bomvol activiteiten het jaar in.......

Bomvol activiteiten het jaar in.......

Het nieuwe jaar is nog maar net van start gegaan. Toch zijn we alweer volop bezig met verschillende activiteiten. Neem bijvoorbeeld de bedrijfsbezoeken. Deze week hebben we een enthousiaste groep studenten, van Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden, mogen ontvangen bij Melkveebedrijf Wijnhout. Dit initiatief ging uit van Studievereniging Agri-Ceres. Een presentatie over ProCROSS en een rondgang over het bedrijf waren onderdeel van het programma. Uiteraard vertelde Melkveehouder Wim zelf ook over zijn ervaringen met ProCROSS.

A.s. zaterdag mogen we een groep studenten, van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, verwelkomen. En volgende week woensdag ontvangen we de Boerinnen Studieclub uit Olst. De belangstelling voor ProCROSS is groot. Zelfs voor februari staan de eerste bijeenkomsten alweer gepland. Zo zien we dan o.a. een Studieclub uit Drenthe tegemoet.

Wilt u ook een ProCROSS bedrijf bezoeken en de persoonlijke ervaringen van de betreffende melkveehouder zelf horen? Neem dan gerust contact met ons op.  

 

 

Geplaatst op donderdag 12 januari 2023